Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подарявам части за 164....

Тази тема я създавам по идея на Влади с цел всеки, който има части за 164-ки и съответно не им търси пари да може да ги предостави на хората от раздела, независимо дали са нови или стари(стига да са използваеми) частите. Хубаво е да се качват снимки по възможност, да се уточнява двигателя на колата и годината на производство. Темата не е "КУПУВА/ПРОДАВА" и всички постове от този тип ще бъдат трити!
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

аз ще съм първи , всичко от тея снимки без здравото огледало и частите за двигателя се подаряват

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59065
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Мавруте аз да питам за решетката за насочване на въздуха,трябва ми тази от към шофьорската врата. тази същата ли е?

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
        аз ще съм първи , всичко от тея снимки без здравото огледало и частите за двигателя се подаряват

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59065
        Аз искам капачката за халогена
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Аз искам капачката за халогена
          дай адрес на лично

Comment

браво супер тема от давнна искам взаймно-спомагателна тема за 164.

Comment

дай адрес на лично
              Огромни благодарности! Получих капака жив и здрав да си!
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

компенсация за пластмасата на калника

Comment

колеги понеже нямам възможност често да влизам в сайта,се извинявам че няма снимки,но имам излишни три комплекта ризи с бутала,феродов диск(втора употреба) и един чисто нов комплект риза с бутало и сегменти,който купих от германия,но не знам за кой мотор е!!! Иначе всичко друго е от 2.0 ts 8v 106kw....ще гледам скоро да кача снимки,пък може и да разберем новия комплект за какъв мотор е!!!

Comment

подарявам декоративните капачета който държат кората на тавана , тея на който са ръкохватките, задните колани с машинките и предните колани с машинките, снимки нямам, но заете за какво става въпрос

Comment

подарявам декоративните капачета който държат кората на тавана , тея на който са ръкохватките, задните колани с машинките и предните колани с машинките, снимки нямам, но заете за какво става въпрос
                      Пращай ги направо комлект. Скоро мисля да лепя тавана, и ако нещо скърша - направо да го имам. Може също така и шафьорската машинка и 2 женски закопчалки, че нещо пружината е доста олабила и всеки път колана го натиквам едва ли не. Надявам да не чупя нищо и да си сложа мойте капачки, така че ако остане нещо читаво след ремонта - може да ги снимам и да ги пусна пак за подаряване от твое име, или пък да ти ги върна.
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        Пращай ги направо комлект. Скоро мисля да лепя тавана, и ако нещо скърша - направо да го имам. Може също така и шафьорската машинка и 2 женски закопчалки, че нещо пружината е доста олабила и всеки път колана го натиквам едва ли не. Надявам да не чупя нищо и да си сложа мойте капачки, така че ако остане нещо читаво след ремонта - може да ги снимам и да ги пусна пак за подаряване от твое име, или пък да ти ги върна.
                        утре ти ги пращам.

Comment

Едната е счупена, на снимката се вижда, така че гледай да не счупиш и твоята, само шофьорската закопчалка я имам, другата я продадох
                          Attached Files

Comment

Едната е счупена, на снимката се вижда, така че гледай да не счупиш и твоята, само шофьорската закопчалка я имам, другата я продадох
                            Ми то от майстора зависи. Аз нямам нерви да си играя с такива работи
                            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Рейка за Алфа 164 2.0 i 143 k.с. 1988 г.

Колеги търся рейка за алфа 164 2000 кубика 143 к.с. 1988 г. ако някой може да ми помогне да пише ще бъда много благодарен и цена.

mod edit
                              Колега темата не е КУПУВА указано е в първият пост . Има си раздел Купува/Продава там ще намериш няколко 164-ки на части с цени .
                              Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:32.

Comment

Working...
                              X